zaterdag , 15 juni 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » DKV Mobility (Benelux) doet donatie aan KiKa Nederland

DKV Mobility (Benelux) doet donatie aan KiKa Nederland

DKV Mobility heeft een cheque van 12.500 euro overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) in Amsterdam. Met deze som wil DKV Mobility een actieve bijdrage leveren aan de stichting die fondsen werft voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. 

Maatschappelijke bijdrage

Sinds jaar en dag is het een bewuste keuze van DKV Mobility om ook op maatschappelijk vlak bij te dragen. Zo heeft het bedrijf de voorbije jaren heel wat goede doelen gesteund. Nu is ervoor gekozen om KiKa Nederland een hart onder de riem te steken met een donatie. Pieter van Wel, Managing Director Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland bij DKV Mobility: “We staan bekend als een uitstekende en betrouwbare service provider, maar ook op maatschappelijk vlak willen we ons graag onderscheiden. Daarom doneren we vandaag een mooie som aan KiKa, een bijdrage aan hun fantastische projecten.”

Steffie Jansen, Manager Marketing & Communicatie bij KiKa: “We zijn DKV Mobility dankbaar voor deze donatie. Onderzoek naar kinderkanker blijft nodig en is zeer kostbaar. Gelukkig geneest nu 81 procent van alle kinderen met kanker. We gunnen iedereen betere behandelingen, minder bijwerkingen en een grote overlevingskans. Daarom willen we juist ook die andere 19 procent dat perspectief bieden. Mede dankzij deze donatie kunnen wij ons werk voortzetten.”

Donatie met de DKV BOX EUROPE

DKV Mobility lanceerde in 2019 de DKV BOX EUROPE, de ultieme toloplossing voor transportbedrijven om barrierèloos door Europa te reizen. Zo hebben vrachtwagens maar één box nodig voor alle tolbetalingen. De DKV BOX EUROPE is al inzetbaar in België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Polen, Zwitserland, de Warnow-. Herren- en Liefkenshoektunnel. Op basis van alle verkochte boxen heeft DKV Mobility besloten de donatie van 12.500 euro aan Kika te realiseren.. De klanten van DKV Mobility hebben niet extra betaald voor de DKV BOX EUROPE.

DKV-klanten die intekenden op de DKV BOX EUROPE, hebben voor technologische vooruitgang gekozen én hebben met de aanschaf een bijdrage geleverd aan het ondersteunen van KiKa. Zo leeft DKV Mobility de eigen slogan na: You drive, we care.

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button