zaterdag , 15 juni 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » Duurzame mobiliteit: DKV Mobility start samenwerking met OrangeGas

Duurzame mobiliteit: DKV Mobility start samenwerking met OrangeGas

Netwerkuitbreiding zorgt voor 220 extra stations voor alternatieve brandstoffen in Nederland, Duitsland en Zweden

DKV Mobility is een samenwerking aangegaan met OrangeGas (OG). OG is een Nederlands brandstofbedrijf dat zich richt op clean fuels, zoals Bio-CNG (Compressed Natural Gas), LNG (Liquified Natural Gas), HVO100 (synthetische diesel), waterstof en laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Dankzij dit partnerschap hebben klanten van DKV Mobility voortaan toegang tot 220 OG-tankstations in Nederland, Duitsland en Zweden. Het Europese acceptatienetwerk van DKV Mobility voor alternatieve brandstoffen groeit door deze uitbreiding verder tot meer dan 19.500 stations.

“Door ons acceptatienetwerk voor alternatieve brandstoffen in Europa snel uit te breiden, bevorderen we de overgang naar klimaatvriendelijke mobiliteit “, zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “We zijn erg trots op onze samenwerking met OG, een professionele partner bij uitstek voor duurzame mobiliteit.”

“DKV Mobility is een partner met een sterk en uitgebreid internationaal acceptatienetwerk”, aldus Wijtze Bakker, Head Network Development Europe bij OG. “We zijn dan ook erg tevreden met dit waardevolle partnerschap, dat klanten van DKV Mobility toegang biedt tot ons netwerk met clean fuels.”

Het ondersteunen van de overstap naar klimaatvriendelijke brandstoffen is in lijn met de bedrijfsdoelstelling van DKV Mobility: Het aanjagen van de transitie naar een duurzame toekomst van mobiliteit. DKV Mobility streeft ernaar om in 2023 klimaatpositief te zijn en haar klanten te ondersteunen bij het verminderen van de koolstofintensiteit van hun wagenpark met 30% in 2030 (ten opzichte van 2019).

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button