dinsdag , 16 juli 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » Top Employer 2022 DKV Mobility breidt het Nederlandse team uit

Top Employer 2022 DKV Mobility breidt het Nederlandse team uit

DKV Mobility heeft het prestigieuze certificaat ‘European Top Employer 2022’ voor de vijfde keer op rij in ontvangst genomen. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit die uitmuntendheid in werkgeverschap erkent, reikt dit certificaat jaarlijks uit aan de beste Europese werkgevers. De resultaten van DKV Mobility verbeteren ieder jaar, waardoor nu de sprong is gemaakt naar de Top20.

“We zijn trots op deze onderscheiding “, aldus Jana Eggerding-Tenhagen, Chief Human Resources Officer bij DKV Mobility. “Het is een erkenning voor onze HR-inspanningen en een motivatie om onze bedrijfscultuur voortdurend te verbeteren. Enerzijds verhogen we hiermee de aantrekkingskracht als werkgever voor het werven van specialistische medewerkers; anderzijds zien we de onderscheiding als belangrijke graadmeter voor ons functioneren op het gebied van Human Resources (HR).”

DKV Mobility kantoor Noordwijkerhout
Vanwege de groei op het gebied van zowel duurzame als digitale mobiliteitsoplossingen stijgt de vraag naar specialistische medewerkers. Het DKV Mobility kantoor Noordwijkerhout anticipeert hierop en voert personele veranderingen door.

De mobility service provider heeft Arjan Kleuver per februari 2022 aangesteld als manager field sales van het Nederlandse team. Samen gaan zij de uitdaging aan om klanten te faciliteren in de veranderingen die er op mobiliteitsgebied zijn: elektrificatie, duurzamere brandstoffen, digitalisering en steeds grotere behoefte aan efficiëntie. Arjan zegt: “Het is een eer om de functie van teamleider te mogen vervullen in een bedrijf dat op Europees niveau zo’n belangrijke rol in mobiliteit speelt”. Arjan is al sinds 2016 werkzaam bij DKV Mobility Benelux als accountmanager en later als fleet specialist, gespecialiseerd in het reduceren van kosten en administratieve werkzaamheden voor bedrijfswagens.


Dagmara Dominicus is onlangs gestart als HR Business Partner bij het DKV Mobility kantoor Noordwijkerhout, verantwoordelijk voor de Benelux, VK en Ierland. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor het uitzetten van beleid en het begeleiden van het management op het gebied van personeelszaken. Dagmara heeft ruime ervaring in HR binnen diverse organisaties die haar visie hebben gevormd. “Verbinding tussen mensen is belangrijk. Met z’n allen maken we de organisatie tot een succes”, aldus Dagmara. “Ik waak ervoor dat zowel medewerkers als het management toezicht houden op de eigen gezondheid, zowel privé als op het werk.”

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button