donderdag , 20 juni 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » Tanktransport Van Heyste bijna halve eeuw trouwe partner van DKV

Tanktransport Van Heyste bijna halve eeuw trouwe partner van DKV

Tanktransport Van Heyste is sinds 2019 gevestigd op het Industrieterrein van Aalter. Daarvoor organiseerde het bedrijf 3 generaties lang – sinds 1933 – haar activiteiten in het centrum van Knesselare. Aanhoudende groei dwong het bedrijf om uit te wijken naar een meer comfortabele plaats van waaruit vandaag de dag maar liefst 42 wagens en 50 tankopleggers af- en aanrijden.

Van Heyste werkt sinds 1973 samen met DKV Euro Service. In de tijd is voor DKV gekozen door de grote betrouwbaarheid van de tankkaarten en de uitstekende aanwezigheid in het ruime netwerk doorheen heel Europa. Uit een gesprekje met Philippe Van Heyste blijkt dat de firma tevreden terugblikt op de decennialange samenwerking. “DKV is van bij het begin onze partner onderweg. In het begin is onze keuze voor DKV gevallen door de tankkaarten waar ze overigens ook marktleider in zijn. Later zijn daar andere diensten bijgekomen, waaronder recentelijk de DKV BOX EUROPE. Die overgang – waar we vorig jaar mee zijn gestart – verliep heel vlot. Eigenlijk heeft DKV alles voor ons geregeld. We zien twee grote voordelen van deze tolbox: op administratief vlak neemt hij veel werk uit handen en voor onze chauffeurs is het een heel stuk gemakkelijker én veiliger. Die kunnen zich nu focussen op het rijden en hoeven slechts een box in het vizier te houden.”

Eenvoud troef met de DKV BOX EUROPE

Met de DKV BOX EUROPE biedt DKV haar klanten de mogelijkheid om binnen de EU de vrachtwagentol af te rekenen. Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

Vandaag is de DKV BOX EUROPE beschikbaar in België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Spanje, naast enkele tunnels. Philippe Van Heyste: “We hebben een tiental boxen in dienst. Nu we merken welk gemak deze boxen met zich meebrengen, hopen we op een snelle uitbreiding van het aantal landen, zodat we spoedig moeiteloos doorheen heel Europa kunnen rijden.”

Goed uitgerust

Met de verhuis naar Aalter is Tanktransport Van Heyste op de nieuwe terreinen ook gestart met tankcleaning om foodwagens te reinigen. Zowel eigen tankwagens als wagens van derden kunnen er terecht en dat is een succes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor buitenwas van eigen wagens. Tenslotte is er ruimte voor onderhoud aan het eigen wagenpark waarbij ook een hefbrug voor vrachtwagens voorhanden is. Uiteraard kunnen hier ook banden zonder problemen worden vervangen.

Over Tanktransport Van Heyste NV

Tanktransport Van Heyste NV is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen binnen de Europese Unie. Het familiebedrijf werd opgericht in 1933 en is reeds aan de derde generatie toe. Het bedrijf vond oorspronkelijk zijn stek in het centrum van Knesselare maar is sinds 2019 gevestigd op het industrieterrein van Aalter.

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button