zaterdag , 20 april 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » Visser Transporten kiest voor DKV Mobility

Visser Transporten kiest voor DKV Mobility

Korte lijntjes verbinden Visser Transporten met DKV Mobility

Hofleverancier Visser Transporten ziet zichzelf als partner van DKV Mobility, niet als klant. Het Friese familiebedrijf hecht enorm veel waarde aan de relaties die zij met hun aanbieders en klanten hebben. “Toen we voor het eerst met DKV spraken, voelden wij het enthousiasme.”

Gjalt Visser en diens broer Peter zijn eigenaar van Visser Transporten. Hun grootvader (‘pake’) richtte het bedrijf op in 1920, waardoor Visser Transporten vorig jaar het predicaat hofleverancier in ontvangst mochten nemen. Gjalt: “Onze pake begon het bedrijf als bodedienst. Mijn vader nam het na de oorlog over. Hij reed tot in de jaren tachtig in zijn eentje transportdiensten en mijn moeder hielp met de administratie.”

Gjalt en Peter bouwden het bedrijf vanaf 1987 uit tot wat het nu is: een transporteur met 42 medewerkers en 26 wagens die met name in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk rijden. “Incidenteel rijden we ook verder Europa in, maar niet vaak. Verder doen we ook warehousing en soms een verhuizing.”

Visser Transporten kwam relatief laat met DKV in contact. Ze waren net overgestapt van tankpasleverancier toen ze met Arjan Kleuver van DKV in gesprek raakten. “Die kwam bij ons langs, en we voelden meteen zijn enthousiasme.” Kleuver kreeg sindsdien een andere functie binnen DKV, maar ook de samenwerking met huidige accountmanager Peter Nienhuis verloopt goed, aldus Gjalt. “Verkopen? Dat kan iedereen. Maar pas als er iets misgaat, leer je relaties echt kennen. DKV staat altijd voor ons klaar, de lijntjes zijn echt heel kort. We hebben bij hen het gevoel een partner te zijn die met ze samenwerkt, geen klant. En precies die relatie, daar streven wij ook naar bij onze klanten.”

In 2016 nam Visser alleen tankpassen af om in het buitenland mee te tanken. “Maar dat is met de jaren uitgebreid”, zegt Gjalt. “Het netwerk van scherp geprijsde stations is in binnen- en buitenland steeds groter geworden.” Inmiddels zijn de tankpassen ook niet meer het enige dat Visser Transporten bij DKV afneemt. “We hebben nu ook de DKV BOX EUROPE, de tolbox. Daardoor hoeven we geen verschillende oplossingen meer te hebben: alle diensten die we nodig hebben hebben zitten daarin.” DKV helpt bovendien met btw-regelingen en de teruggave van accijnzen uit het buitenland. Eigenlijk probeert Visser Transporten zoveel mogelijk diensten bij DKV Mobility onder te brengen. “Met het online dashboard hebben we compleet overzicht in alles wat relevant is. Onze administratie was vroeger erg versnipperd. DKV werkt proactief en oplossingsgericht en dat levert aan onze kant veel overzicht en tijdwinst op.”

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button