maandag , 27 mei 2024
Breaking news
Home » Continuity » Transport & Logistics Awards 2019

Transport & Logistics Awards 2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Transportmedia de prestigieuze Transport & Logistics Awards. Ook dit jaar vond het evenement plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Niet minder dan 1500 sympathisanten uit de transport- en logistieke sector tekenden present op dit topevenement voor de branche.

Awards werden uitgedeeld in acht categorieën en DKV Euro Service was andermaal trouwe partner van dit mooie evenement. Hans Cousserier, sales team manager bij DKV Euro Service Benelux, kreeg de eer om de drie finalisten aan te kondigen in de categorie ‘Truck Fleet Owner of the Year’.  Bart Bosmans van DAF mocht dan weer de finalist bekendmaken.

In deze specifieke categorie wil men de kwaliteit van het beheer van vrachtwagenvloten in de kijker plaatsen. Die worden immers door heel wat industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruikt.

De winnaar werd Trans Winaton uit Wortegem-Petegem, een filiaal van Willy Naessens die overigens zelf ook aanwezig was om ‘te supporteren voor zijn personeel’, zoals hij het zelf zo mooi formuleerde op het podium. Tweede plaats was voor Transmeat uit Londerzeel. Bidfood uit Kruibeke sloot de top-3 af.

Macharis sleepte de trofee van Transporteur van het Jaar 2019 in de wacht.

Check Also

Laat DKV uw btw- en accijnsrestitutie voor u afhandelen

Bent u bezig om het afgelopen jaar af te sluiten? Waarschijnlijk bent u dan veel …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button