dinsdag , 16 juli 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » Transport evenement 28 maart

Transport evenement 28 maart

28 maart aanstaande vindt opnieuw een transport evenement plaats bij Panteia.

Dit voorjaar organiseren Ad Rosenbrand en Panteia in samenwerking met BDO, Cirm, DKV, ING, STL, SCT, Transfollow en Volvo een evenement onder het thema “Rentabiliteitsverbetering door efficiënter werken”. Meerdere sprekers delen hun ervaring hoe zij de keten efficiënter maken.

Erik Groen – den Hartogh Logistics en Raymond Wittenberg – Volvo zullen de bijeenkomst aftrappen met hun presentatie over “Connectivity, optimaal gebruik voertuigdata”. In deze presentatie gaan ze in op het gebruik van voertuigdata. En hoe deze vertaald kan worden naar inzichten voor de ondernemer ten behoeve van de eigen bedrijfsvoering.

Ad Toet zal als coördinator van het EU ELETA project in gaan op de ervaringen met de uitwisseling van ETA-gegevens over verschillende ntermodale relaties en uitleggen waarom sommigen het project “Het Paard van Troje” noemen. Peter Oosterhoff – Koopman Logistics Group zal ons in zijn presentatie “Blockchain: Van POC tot werkend product” op reis meenemen en vertellen over de factoren die bepalend zijn geweest voor zijn succes.

Spreker René Bruijne – Transfollow zal als laatste meer vertellen over de veilige methode om de efficiency in de logistieke keten te vergroten en op korte termijn problemen, zoals papierwerk en emballage, voor de sector op te lossen.

Het evenement wordt afgesloten met een drankje en voldoende gelegenheid tot netwerken Transportbedrijven die aanwezig willen zijn bij dit event, kunnen zich aanmelden bij Iris Dofferhoff via i.dofferhoff@panteia.nl. Het volledige programma is hier te downloaden.

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button