donderdag , 20 juni 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » In een stroomversnelling naar e-mobility

In een stroomversnelling naar e-mobility

De klimaatimpact van fossiele brandstoffen en het duurzaamheidsbewustzijn maakt dat steeds meer bedrijven overstappen op elektrisch vervoer. Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zo is elektriciteit goedkoper dan benzine of diesel, heeft het belastingvoordeel, is het beter voor het milieu en heb je de mogelijkheid om je auto thuis, op het werk of onderweg op te laden. DKV Euro Service maakt het nóg makkelijker voor bedrijven om over te stappen op elektrisch rijden.

DKV bundelt alle diensten op het gebied van elektrisch rijden: van oplaadinfrastructuur, planning, advies en installatie tot aan stroomproducten. Vanaf het begin ontvang je een consistente en transparante service voor het e-wagenpark. Of je nu onderweg, thuis of op het werk bent. En uiteraard wordt alles correct geregistreerd en gefactureerd, net als bij het ‘gewoon’ tanken.

Onderweg

Zit je in de auto en is het tijd om je auto op te laden? Er zijn ruim 130.000 DKV-laadpunten in meer dan 40 landen. Je vindt met de eCharge app eenvoudig een DKV laadpunt mét geschikte werkplek, zodat je tijdens het laden je tijd nuttig kan besteden. DKV biedt twee duurzame tankpassen aan. De DKV Card+ Charge biedt toegang tot het volledige serviceaanbod van Europa’s meest gebruikte brandstof- en servicekaart. Daarmee kan je zowel brandstof tanken, als stroom laden. Wil je nog meer doen voor het klimaat? Met de klimaatneutrale DKV Card Climate+ Charge profiteer je van de voordelen van de Card+ Charge én kan je eenvoudig je CO2-uitstoot compenseren. Afhankelijk van het verbruik investeer je als werkgever een extra bedrag in gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten.

Thuis

Na een lange reis wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis. Sla daarom het laatste laadmoment over, door een oplaadpunt bij je eigen huis te installeren. Zo kan je thuis tot rust komen, terwijl je voertuig zich oplaadt voor de volgende reis. Een ervaren installateur komt thuis kijken of er een oplaadpunt geïnstalleerd kan worden en wat daarvoor nodig is. Voor werkgevers is het uiteindelijk eenvoudig om via een dashboard inzicht te krijgen in het energieverbruik van de werknemers, zonder de papieren rompslomp. DKV zorgt dat de werknemers maandelijks de kosten gestort krijgen op hun rekening.

Op het werk

Tijdens werktijd je auto opladen. Ideaal! Als werkgever profiteer je bovendien van goedkope bedrijfsstroom én presenteer je jezelf als een innovatieve en milieubewuste onderneming. De oplaadduur kan slechts 60 minuten zijn, dus ook een extra service voor klanten die langskomen voor een werkoverleg.

DKV maakt het wagenparkmanagement efficiënt en overzichtelijk. Met het digitale klantenportaal kan je het wagenpark monitoren: kostenontwikkeling, energieverbruik, laad- en tanktransacties. Dit kan exact afgestemd worden op de behoeften die er zijn.

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button