dinsdag , 16 juli 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » DKV levert fleet tankkaarten aan ten Dijk Plaagdierbeheersing

DKV levert fleet tankkaarten aan ten Dijk Plaagdierbeheersing

NVPB - ten Dijk Ongediertebestrijding B.V.

DKV levert fleet tankkaarten aan ten Dijk Plaagdierbeheersing

Mobility service provider DKV levert voortaan Fleet Cards aan ten Dijk Plaagdierbeheersing uit Terwolde. De autovloot van ten Dijk, goed voor ongeveer veertig Volkswagen Caddy’s, kan met DKV’s tankkaarten diesel tanken bij elke pomp die is aangesloten bij het DKV-netwerk.

Ten Dijk begon ‘opa Ten Dijk’ in 1972 met plaagdierbeheersing in de regio rondom Terwolde. Later, in 1981, startte zijn zoon een bedrijf dat plaagdierbeheersing verzorgde voor de agrarische sector en voedselindustrie. “Na een paar jaar waren we actief van Leeuwarden tot Eindhoven”, zegt Vince ten Dijk, marketing- en communicatiemanager in het familiebedrijf en zoon van de oprichter. “Toen eind jaren tachtig veel boeren naar Duitsland trokken, ging ons bedrijf mee. En met de val van de muur in 1989 kregen we ook klanten in Oost-Duitsland. Dat is nu nog steeds zo.”

DKV introduceert Fleet Card • Bestelauto.nl

Minder bonnetjes

Vóór ten Dijk bij DKV aanklopte voor de Fleet Cards, was een ander bedrijf verantwoordelijk voor de juiste kaarten en bijbehorende services. “Bij de andere providers liepen we tegen het probleem aan dat we het overzicht kwijtraakten. We hadden verdeeld over Duitsland en Nederland te veel losse bonnen, bij te veel verschillende bedrijven. Het kostte immens veel tijd die allemaal juist te verwerken. Bij DKV loopt dat soepeler”, zegt hij. “Mijn vader zei dat we in het verleden al eerder met DKV samenwerkten. Dat ging eigenlijk heel goed. En omdat ze internationaal werken, kunnen we nu alle rekeningen onder één dak brengen.”

“Dat is één van de voordelen die we als DKV kunnen bieden”, vertelt Arjan Kleuver, Account Manager bij DKV. “Ten Dijk werkt grensoverschrijdend, dus met Nederlandse medewerkers die in Duitsland moeten tanken, en andersom. Wij kunnen qua btw alles voor hen inzichtelijk maken, en zelfs voor hen terugvragen als zij dat willen.”

Enorm netwerk

Een ander voordeel dat DKV biedt, is de enorme omvang van het netwerk tankstations dat bij het van origine Duitse bedrijf is aangesloten. “Wij zijn dekkend door heel Europa, en zelfs daarbuiten”, zegt Kleuver. “We zitten tegenwoordig zelfs in Kazachstan en Azerbeidzjan. Dat zijn plaatsen waar onze klanten vrijwel nooit komen, maar áls ze er zijn, hebben wij tankstations in ons netwerk.”

De enorme omvang tankstations levert klanten van DKV, afhankelijk van de pomp, bovendien mooie kortingen op. Vince ten Dijk: “Al onze medewerkers hebben een app op hun telefoon, waarin ze kunnen zien welke stations bij ons aangesloten zijn.” Kleuver vult aan: “Omdat wij zoveel brandstof afnemen, kunnen we mooie kortingen regelen. Die verschilt per pomp, maar het is naast het administratieve voordeel een mooie verdienste voor onze klanten.”

Klaar voor de toekomst

DKV breidt momenteel zijn diensten in Nederland uit door ook elektrisch opladen aan te bieden. “Dat kan thuis, op locatie bij de werkgever, of onderweg”, zegt Kleuver, die toevoegt dat het project op dit moment in ontwikkeling is. “Dat komt er snel aan. Binnenkort kunnen wij ook elektrische auto’s overal onderweg zo goed mogelijk bedienen.”

Voor ten Dijk lijkt een elektrische vloot voorlopig niet aan de orde. Toch is er bij hen het vertrouwen dat DKV ook voor hen alle oplossingen voor de toekomst klaar heeft liggen. “Stel dat wij méér tankpassen nodig hebben, dan is dat met een mailtje naar de servicedesk binnen een paar dagen geregeld”, zegt Vince ten Dijk. Kleuver vult aan: “Of een klant nu vier, veertig of vierduizend auto’s heeft, wij zijn trots op elke relatie en zullen klanten altijd bijstaan, bij elke vraag die zij hebben.”

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button