vrijdag , 19 juli 2024
Breaking news
Home » Geen categorie » DKV Euro Service installeert eerste elektrische laadpaal op locatie bij klant in Nederland

DKV Euro Service installeert eerste elektrische laadpaal op locatie bij klant in Nederland

DKV Euro Service, marktleider op het gebied van mobiliteitsservices, heeft afgelopen week de eerste DKV Euro Service elektrische laadpaal geïnstalleerd in Nederland. De DKV-laadpaal werd geplaatst bij klant Van Nieuwkerk in Amsterdam, officiële autodealer van Honda, Mazda, en Nissan met meerdere vestigingen in Nederland. DKV Euro Service heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in eMobility en inmiddels kun je met de DKV kaart terecht bij 70.000 laadstations in Europa. Tevens kunnen klanten die hun elektrische wagenpark willen voorzien van stroom, hun eigen DKV-laadpalen laten installeren op locatie, zowel bij werk als thuis. Zo kunnen DKV-klanten zowel thuis, als op het werk en onderweg gemakkelijk elektrisch laden en krijgen met de DKV CARD CHARGE+ één handige, overzichtelijke factuur.

Van Nieuwkerk is het eerste bedrijf in Nederland waarbij de laadpalen van DKV Euro Service worden geïnstalleerd. Van Nieuwkerk is een echt familiebedrijf dat handelt in de auto’s van de merken Mazda, Honda en Nissan. Omdat deze merken met steeds meer elektrische auto’s op de markt komen, is het voor Van Nieuwkerk ook van belang een eigen laadvoorziening te hebben bij de verschillende vestigingen. Hiermee kunnen de demonstratie auto’s worden geladen, maar ook de voertuigen van klanten en werknemers.

Henny van Nieuwkerk, directeur Van Nieuwkerk Automotive, legt uit: “DKV maakte vanaf het begin een solide indruk. De degelijkheid sprak mij aan en toen ik merkte dat er met mij werd meegedacht dacht ik dit past echt bij ons. Ik zou DKV aanraden vooral om het nakomen van afspraken. Die zijn altijd prima op tijd nagekomen en daar ben ik erg tevreden over. Voor mij is een laadpaal een stuk gereedschap, het hoeft niet uitgesproken te zijn maar degelijk. De laadpaal zelf is keurig en past goed bij de rest van het gebouw.’’

DKV’s accountmanager Arjan Kleuver voegt toe: ‘’Wij zijn trots op deze mijlpaal en samenwerking met dit vooruitstrevende bedrijf. We laten hiermee zien dat we klaar zijn voor een schonere, groenere toekomst.”

Check Also

Davy Van den Bossche est le chauffeur routier le plus passionné de Belgique

A 43 ans, l’hommer originaire de Flandre orientale remporte la troisième édition de l’événement Le …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button