zaterdag , 15 juni 2024
Breaking news
Home » Continuity » Alpe d’HuZes voor de 12e keer een succes!

Alpe d’HuZes voor de 12e keer een succes!

Alle deelnemers van Alpe d’Huzes hebben nog tot vanavond 8 uur de tijd om de berg te beklimmen, maar nu al kan geconcludeerd worden het ook dit jaar een succes is. Uiteraard is dat te danken aan de inzet van al die vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers. Team Logistiek (www.ad6logistiek.nl/) heeft ervoor gezorgd dat wederom alles op rolletjes liep en keihard meegewerkt aan het behaalde succes. Lees hier een korte sfeer impressie van het team:

Vanmorgen om 04:30 uur was er het startschot voor de 12e editie van de Alpe d’HuZes. Ruim 4.500 deelnemers begonnen fietsend of lopend aan hun symbolische strijd tegen de ziekte kanker. Tot vanavond 20:00 uur is de berg Alpe Huez in Nederlands bezit en kunnen de deelnemers maximaal zes keer de berg bedwingen. Vanavond om 20:00 uur zal de voorlopige eindstand van het binnengehaalde sponsorgeld bekend worden gemaakt.

De weersomstandigheden voor de deelnemers zijn goed. Droog, zonnig en nog net niet te warm. De sfeer onderaan de berg, op de berg en bij het finishplein is geweldig. Veel supporters juichen de deelnemers omhoog onder genot van muziek en entertainment. Kortom een prima dag voor het leveren van een topprestatie.

Ruim twintig vrachtauto’s zijn er nodig om de beschikbaar gestelde producten van Nederland naar Frankrijk te krijgen en weer terug. Erg blij zijn we met AD6-partner DKV Benelux, dé kaartspecialist voor o.a de Belgische en Franse snelwegen en diesel. Dankzij hun verloopt de reis zonder problemen op de Belgische en Franse tolwegen.

Check Also

Leading charge point operators plan roaming agreement in the Nordics and UK

Leading charging solutions providers sound the bell for open standard for charging networks for electric …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button